Mark Rutte, onze minister, wie vind hem nou geen toffe peer?

Meneer Rutte, die in de kamer zit en het VOLK een poot uitdraait om vervolgens te zeggen dat het GOED gaat met Nederland….

Meneer Rutte vind het leuk om mensen te pakken daar waar hij kan:

  • pensioen
  • zorg
  • gas, licht en waterverbruik

Overal waar hij geld vandaan kan trekken, doet hij dat…

Ik vraag me af, of hij wel goed kan slapen ’s avonds…. Gezien de rijen bij de voedselbanken langer worden, steeds minder mensen hun zorgverzekering kunnen betalen, lijkt het mij niet erg goed te gaan in Nederland.

Mark, Mark, Mark toch…. Is je moeder trots op je? Kijk Mark, ik weet dat je alleen bent, dat je geen arm om je schouders krijgt van een lieve, zorgzame vrouw of vriendin. dat je misschien weinig tot geen seks hebt, wil nog niet zeggen dat je het VOLK mag naaien zoals jij dat wil…. Wie weet vind het VOLK dat helemaal niet lekker….

Mark, de ouderen onder ons, die mensen hebben gevochten en geknokt voor het land, die mensen verdienen toch wel wat beter dan de situatie waarin ze nu zitten lijkt me? Ik bedoel, soms hoor je verhalen over ouderen die verwaarloosd worden, dat ze wegrotten achter de geraniums….

Mark, ik snap niet welke idioot op jou heeft gestemd, die personen mogen ze een trap onder hun reet geven, want na jou komt Wilders waarschijnlijk aan de macht… Ook al zo’n pannekoek net als jij.

Een grotere racist is er op dit moment niet in Nederland, tenzij je de partij DENK opnoemt, ook al zulke mafkezen. Ik heb er niks op tegen dat er een buitenlander in onze politiek zit, integendeel zelfs, dat KAN alleen maar goed zijn voor Nederland. MAAR als je iemand in de Kamer hebt zitten die denkt dat Nederland geholpen is met de sharia, dan mogen wij als Nederlanders toch even achter de oren krabben….

Wilders dacht leuk te zijn met zijn film “Fitna”, ik vond er echt geen zak aan, heel die film niet…. “Dora” vind ik dan educatiever….

DENK denkt leuk te zijn met hun agenda en Sylvana Simons. Simons riep laatst dat als je goed integreert in Nederland, dat je ook maar Surinaams eten moet nuttigen…. WTF Sylvana, dit is toch NEDERLAND? Wat heeft Surinaams eten te maken met NEDERLAND? Ok, wij zijn een multicultureel landje, niks mis mee. MAAR mevrouw Simons, verdring je de frikadel nu niet een beetje? Of de patatje oorlog??? Ik noem dat voedsel discriminatie en stel hierbij voor, om de frikadel en de patat oorlog te gaan promoten. Niet omdat ik een hekel heb aan de Surinaamse keuken ofzo, integendeel zelfs. Ik hou van buitenlands eten, ik hou van elke keuken, maar ik vind niet dat de frikadel mag worden verdrongen van ons menukaartje…

ok, terug naar Rutte, want ik was nog niet klaar over hem.

Meneer Rutte, mag ik u voorstellen om zo snel mogelijk uw ontslag in te dienen? Om 1 reden: het land is al zat naar de klote geholpen en het hoeft echt niet verder stuk.

Ik stel voor, alszijnde vervanging voor u, dat er een kip MET kop in  de kamer komt. Ik zat te denken aan de “Partij voor de Dieren”, deze mensen hebben tenminste een hart voor in ieder geval de dieren…. Wie weet ook voor mensen in tegenstelling tot u Mark.

Ik stel voor, dat u een dagje naar Kim Holland gaat, dat u zich eens goed laat gaan met haar, want jullie kunnen het beide wel gebruiken denk ik….

Speciaal voor Sylvana, heb ik iets typisch Nederlands. Een frikadel. Misschien kunt u dan integreren in Nederland, want ik denk dat u, net als DENK, daar toch een beetje moeite mee heeft gezien u heel veel wil veranderen wat u niet aanstaat.

Mevrouw Simons, u bent ook maar een mens, maar laat het nou los. Dit is Nederland, niet alles kan gaan zoals u het wil. U wil de politiek in? Prima, neem dan eerst een frikadelletje, MET de Nederlandse vlag erbij, en steek die maar daar in waar de zon niet schijnt of zo. Wie weet heeft u er wel wat aan.

Namaste

 

Advertenties