Geld, geld, geld… WAAROM gaat het toch altijd over geld???

Het meest misselijkmakend stukkie papier waar iedereen waarde aan hecht terwijl het geen waarde heeft….

Heeft u zich ooit afgevraagd waar geld van wordt gemaakt? Wat de waarde werkelijk is van geld? Nou, geld wordt gemaakt van papier en van ijzer. Papiergeld komt van een boom, een mooie boom. Welke boom weet ik niet, maar ik hou van bomen dus elke boom is mooi.

Muntgeld wordt geslagen, moet u niet zien alsof er een vent de hele tijd met een hamer op een stukkie ijzer zit te rammen, maar zo wordt dit proces genoemd.

Geld, wat is de waarde van geld? In principe niks, waarom niet? Geld wordt gecreëerd vanuit het niets, noppes, nada. Geld is fake: je zou in principe net zo goed met monopoly geld kunnen gebruiken, dat heeft net zoveel waarde. Alleen, het mag niet, want het is niet wettig verklaard….

Nu is er ook electronisch geld, de PIN pas. Jarenlang zijn oudere mensen hiermee aan het klooien, want ze snappen maar niet hoe het werkt zo’n PIN pas met als gevolg, dat er vanuit onverwachte hulp (lees: van straat) komt, de PIN code wordt gevraagd, en hun zuur verdiende geld is weg.

Nu is dit best grappig: want ze stelen NIKS…. Ja, heb je daar ooit bij stilgestaan? dat wanneer je een bank overvalt, je eigenlijk NIETS steelt? Sta je mooi voor lul daar met je bivakmutsje op bij de bank, te schreeuwen dat je geld moet hebben en een wakker persoon staat op en zegt “Maar je steelt niks, geld is toch niks waard….??”, daar sta je dan met je slechte gedrag, met je geweertje, omsingeld door 30 ME-ers die niks beters te doen hebben met hun vrije tijd dan te wachten op de dader  tot hij zich overgeeft…. Fuckin waste of time allemaal.

Geld is lelijk, geld is foeilelijk. Ik ken lelijke mensen, maar geld is nog lelijker…. Geld is zo lelijk, dat de 1% zoveel geld heeft, dat als zij het verdelen onder ELKE aardbewoner, iedereen iets van 70 miljoen krijgt ofzo? Ik kan er een paar miljoen naast zitten, maar je snapt de omvang wel.

Hebben die eikels zich flink in hun zak geschupt hiermee! GELD IS GEEN FLIKKER WAARD! Dus dan ben jij een Rothschild, een Rockefeller, hebt ik weet niet hoeveel miljard op je rekening, en het is geen flikker waard? HOE ERG VOOR LUL STA JE DAN!!!!

Mensen, kom op, de hele elite met hun geld, ze zijn zielig, ze zijn sneu…. Zij hebben zoveel “rijkdom”, maar wat heeft het voor inhoud? Zij hebben ijzer en bomen in hun “bezit” (want dat is geld: een boom en ijzer).

Waaraan is geld gekoppeld? Sinds enkele jaren aan de goudwaarde, maar aangezien de hele goudvoorraad weg is, kan het dus daar niet mer aan gekoppeld zijn, dus wat is de waarde van geld? Wie bepaalt de waarde van geld? Men blijft geld bijdrukken, en regel 1 van economie is: hoe meer er is in de omloop, hoe minder waard het is…. snapt u het nog?

Ik niet in ieder geval….

Wat ik wel snap, is dat mijn broeksknoop meer waarde heeft dan die ene brief van 100 in mijn portemonnee… En ook hier zet ik weer een vraagteken bij: waarom heet het een portemonnee? Om 1 reden: omdat hetgeen wat er inzit geen waarde vertegenwoordigt, deed het dat wel, heette de portemonnee een portemoja…

Hier heb ik een filmpje, over hoe geld wordt gedrukt, hier ziet u dat het gaat om papier…. SIMPEL papier waar ook uw pleepapier van wordt gemaakt…. Hier veegt u dus letterlijk uw goddelijke reet mee af…..

het is een filmpje van het Klokhuis, zodat iedere simpele ziel kan beseffen dat het om PAPIER gaat:

Als u morgen naar de pin automaat gaat, om uw geld te pinnen, dan verzoek ik u om na te denken over de werkelijke waarde van uw “zuurverdiende” geld…. Wij kunnen beter op een andere manier betaald worden: dmv. voedsel, diensten, what ever….

Geld is te lelijk. Geld zorgt voor macht, oorlog, hebzucht…..

Ik ben liever zonder geld, want als je geld hebt, moet je het weer inleveren aan dure verzekeringen, rekeningen etc…. En dat geld, steken de hoge heren weer in hun zak. Wie maak je gelukkig met geld? Niet de arme boer in Peru die zijn boontjes verkoopt voor de chocolade die jij eet in ieder geval….

Jammer dat de wereld zo belust is op geld, dat de massa dat niet ziet….

Ik hoop op betere tijden, dat geld weg zal gaan. Ik hoop, dat men gaat beseffen, dat geld niet belangrijk is in de toekomst, maar diensten. Als ik jou huis bouw, krijg ik dan…..

Dit is een euthopische gedachtegang, een euthopie wat nooit waarheid zal worden…. Zolang egoïsme speelt, samen met hebzucht, komen we nergens….

Namaste.

Ps, hier heeft u wat geld. Misschien kunt u er wel iets meedoen….

 

Advertenties