De wereld ligt in puin, mensen discrimineren erop los. Haat verspreidt zich sneller dan ooit, en onze “leiders” zijn idioten…

Gelukkig zijn er nog andere idioten, zoals NelusNieuws, die humor in de wereld willen brengen.

Met een brede grijns kijk ik naar de wereld, en hoop dat er op een dag, OF een oorlog zal uitbarsten, of dat er aliens ons zullen gaan bezoeken en zullen zeggen:”Jullie zijn een mislukt experiment, jullie worden weggevaagd”.

Eigenlijk hoop ik, dat Kim Yung Un het zo zat zal worden, en op die ene rode knop drukt…. Hij is mijn held, hij is mijn maat. Waarom weet ik niet, maar ik zou graag zijn hand willen schudden.

Er zijn er meer die ik de hand wil schudden: Jean Michel Jarre bijvoorbeeld, vanwege zijn muziek. Maar dat is een ander verhaal….

Als ik zou moeten kiezen wie de nieuwe Amerikaanse president wordt, kies ik voor Ron Jeremy, als ik genaait word, dan wel op een lekkere manier en door iemand die ervaring heeft in naaien…. Kim Holland als First Lady, die doet het beter dan Bobbi Eden….

Hier in Nederland hebben wij Rutte… wordt je ook niet echt vrolijk van…. Ik bedoel, de Partij van de Dieren kan ik serieuzer nemen dan Rutte. Maar ja, wij danken degene die op hem hebben gestemd…. Binnenkort die schapendoes van een Wilders waarschijnlijk aan de macht, waar gaat dat heen????

Ik zou zeggen mensen, kijk eens goed om u heen. Postbus 51 zei het vroeger al:”Een beter milieu begint bij jezelf”. Indien dat waar is, moeten wij het hele kabinet in de kliko flikkeren….

Ik laat het over aan u… Ik wacht af tot ET terugkeert op aarde (die klootzak moest in de jaren 80 per se long distance bellen naar zijn eigen toko, hij moet mij nog steeds terugbetalen hiervoor….), zodat wij allen weggevaagd zullen worden van deze planeet.

Wij zijn Moeder Aarde niet waardig genoeg, in 100 jaar hebben wij meer kapot (laten) maken dan dat Moeder Natuur heeft kunnen opbouwen… Dus Moeder, WIPE US OUT!

Ik zeg u, leef in vrede met elkaar, het kan elk moment afgelopen zijn.

Namaste

Advertenties