Beste mensen, ik kom er maar meteen voor uit:

IK HAAT PILLEN.

Het menselijk lichaam is zo gemaakt, dat wij pillen eigenlijk niet nodig zouden hebben. Wij zouden pillen niet eens mogen gebruiken…

Ik vind het dubbel: heroïne, cocaïne en dergelijke mogen niet gebruikt worden, “want ze zijn verslavingsgevoelig en ze staan daarom in de opiumwet”….

FLIKKER OP IDIOTEN!

Ritalin, oxzazepam, en weet ik het veel, ja ze kunnen misschien wel werken bij je, maar vergeet niet dat zij uiteindelijk DEZELFDE werking hebben: het afstompen van je gedachtegang…. Kinderen die onder de ritalin worden gedouwd (omdat ze “ADHD” hebben, hebben jaren last van deze “medicatie”, sommige verslaafd eraan… duh, het zijn DRUGS).

Ga dan wiet gebruiken, CBP olie, colloïdaal goud en colloïdaal zilver. De mens heeft geen pillen nodig…

Ooit afgevraagd, waarom ze in Amerika een apotheker een DRUGSSTORE noemen? Ik zal je een geheim verklappen (maar hou dat tussen ons): dat is omdat ze drugs verkopen daar!

Ouders van nu willen niet dat hun kinderen gaan roken, gaan drinken of in aanraking komen met drugs. maar pillen vinden ze meestal wel ok… Het concentratie bureau, ik bedoel, consultatie bureau (ik haal dat altijd door elkaar, excuus hiervoor!), dwingt ouders kinderen te vaccineren… Is het niet zo dat dat een eigen keuze zou moeten zijn? Of vinden ze het gewoon tof, om kinderen vol te douwen met spullen?

Mr. Mackey zegt het al, drugs are bad… Maar dat geld ook voor medicatie…. Vraag eens voor de gein aan je huisarts wat er allemaal ingaat in zo’n pilletje….

GHB, een bekende party drug, de roots liggen daarvan in het ziekenhuis… Nee mensen, als jullie zonodig iets willen gebruiken, gebruik dan colloidaal zilver, colloidaal goud of CBP olie.

De groep Colloïdaal goud.zilver.ormus (klik hier om naar hun facebookgroep te gaan), kan u helpen aan info over het goud en zilver.

Vanuit mijn eigen ervaring, kan ik u zeggen, dat colloïdaal goud een wondermiddeltje is. Ik rook minder, gestopt met blowen, meer rust in de kop… Beter dan de zooi die mijnheer dokter mij voorschrijft….

Colloïdaal goud bestaat uit microscopisch kleine gouddeeltjes in gedestilleerd water. Een ander woord voor colloïdaal goud is nanogoud.

Voor het menselijk lichaam is zuiver goud onschadelijk. Colloïdaal goud wordt opgenomen door cellen die ontstekingen op gang houden, waarna deze worden gedood en de ontsteking wordt geremd.

Verder kan goud een belangrijke positieve rol spelen bij allerlei enzymatische processen. Dit kan optreden bij kleine hoeveelheden in het lichaam. In 2010 kwamen wetenschappers van het medisch-technologisch onderzoeksinstituut MIRA van de Universiteit Twente tot de ontdekking dat de microscopisch kleine gouddeeltjes waarschijnlijk in staat zijn om in het lichaam tumorcellen te bestrijden.

Ik zou zeggen, doe zelf research, vraag naar ervaringen. Ontdek een nieuwe wereld van medicatie…. Want pillen, zijn slecht voor je, mmkay….

Namaste

Advertenties